SKAL DU HA ET FØRERKORT BILLIG, MÅ DU BÅDE HA MARKEDETS BESTE PRISER OG EN EFFEKTIV KJØRELÆRER!

                                       

                                        

                      


Bikeevents mc og mopedopplæring er en kjøreskole som blir drevet av Per Ivar Breland og Ellen Våge. Firmaet er registrert som Per ivar Breland kjøreskole og er lokalisert på Tinnheia. Se: http://www.vegvesen.no og førerkort/føreropplæring for godkjente trafikkskoler i distriktet.

Vi driver opplæring for å få førerkort på bil, tung, mellumtung, lett motorsykkel og moped. Vurderer DU dette er det enkelt å melde seg på. Gå inn under påmelding og registrer hva slags kurs du ønsker. Du får normalt sett tilbakemelding innen 24 timer. Jeg svarer også raskt på spørsmål angående opplæringen. Hvis du ønsker å se på uttalelser fra tidligere elever går du på "gjestebok" i menyen. 

Vi har i tillegg lengst erfaring med opplæring på tung mc i Kristiansand, og har dermed MEGET LAV STRYKPROSENTVI HAR OGSÅ BESTE PRISER I KRISTIANSAND på opplæring på bil, moped og mc. Vi har ingen "startpakker" slik som andre skoler konkurrerer om,fordi vi har faste lave priser på HELE opplæringen,og vi er rimeligs uansett. Alt dette sikrer deg en god og hurtig opplæring til fornuftig pris. For at du skal få førerkort raskt og effektivt holder det ikke bare med lav pris. Du må ha en dyktig og effektiv kjørelærer også! VI HAR BEGGE DELER! 

Vi driver også med kjørekurs for viderekomne og racing-trening. Dette er med på å gi deg den kvalitetsopplæringen du ønsker som nybegynner. SJEKK PRISER/INFO OM OPPLÆRINGEN VED Å KLIKKE PÅ FØRERKORT KL. A, B ELLER FØRERKORT PÅ MOPED  I MENYEN. Her kan du klikke deg videre til vegvesen.no eller ta teoriprøver på nettet.

GAVEKORT PÅ OPPLÆRING: RING/SMS PER PÅ 93212967 ELLER MAIL OSS!

                 

BETALING AV GEBYR TIL FØRERPRØVE: KTO 7694.05.05670....SKRIV NAVN/PERSONNUMMER OG TYPE FØRERPRØVE/BELØP OG DATO FOR PRØVEN(E) TA MED KVITTERING OG GODKJENT LEGITIMASJON TIL FØRERPRØVEN. (BELØP FINNER DU PÅ: http://www.vegvesen.no)

                         

                 VI KJØRER BMW.

             NY FOR 2016: YAMAHA MT 125

          NY A-2...HONDA CB 500FA...ABS

NYTT FOR 2017: NÅR DU HAR HATT FØRERRETT KL. A-1 I OVER 2 ÅR,KAN DU UTVIDE TIL A-2 UTEN FØRERPRØVE. DU MÅ GJENNOMFØRE OBLIGATORISKE KURS.

 REGLER FOR KL A-2: ER DU MELLOM 18-24 ÅR MÅ DU AVLEGGE FØRERPRØVEN PÅ EN A-2 MC. DENNE MÅ VÆRE PÅ MINST 395 CCM, HA MELLOM 20-35 KW OG ET VEKT/EFFEKTFORHOLD IKKE MERE EN 0,2 KW PR KG MC.

VI SAMARBEIDER MED ET FIRMA I MANDAL SOM LEVERER TUV-GODKJENTE DELER SÅ DU KAN REGISTRERE MANGE MODELLER LOVLIG SOM 35 KW. FIRMAET LEVERER OGSÅ GODKJENTE SENKESETT TIL MANGE MODELLER. SE HJEMMESIDE FOR INFO

http://www.greybikes.no

FOR GRUNNKURS TIL BILFØRERKORT OG MOPEDFØRERKORT SAMARBEIDER VI MED: http://www.rmbtrafikkskole.no 

 VI har racingkurs på bane i Spania i vinterhalvåret…..følg med! klikk her for video!

                 

HVIS DU ØNSKER TRANSPORT AV SYKKEL TIL MINE RACING-SAMLINGER, KAN DU RINGE MEG (SE NEDERST) ELLER SVEIN KRISTENSEN PÅ TLF: 93403541.

ØNSKER DU OFFROAD-KURS PÅ VINTEREN I SPANIA, HAR VI SAMARBEID MED PER BOBERG/ALGEIR THUNSHELLE...SE:http://www.mcferdighet.com          

              RING MEG FOR INFO: 004793212967...PER IVAR, 

              ELLER GÅ INN UNDER "KONTAKT OSS" I MENY